Paperless Secure Delivery System 2018-05-25T07:35:34+00:00

PAPERLESS SECURE DELIVERY SYSTEM

PSDS, oftewel Paperless Secure Delivery System zorgt bij iedere aflevering die wat extra zekerheid vraagt voor een vlotte en klantvriendelijke oplossing. Met onze optische op kunstmatige intelligentie gebaseerde oplossing controleren we geautomatiseerd de geldigheid van het ID-bewijs aan de deur bij de klant. Voor de dossiervorming kunnen we een kopie ID opslaan, maar wel veilig. Het BSN nummer en de foto van de klant worden afgeschermd op de fotokopie van het ID-bewijs. We controleren op de juistheid van de door de klant verstrekte gegevens. Overeenkomsten kunnen getekend worden door de klant op de tablet-pc, en de klant ontvangt desgewenst direct het getekende contract in de mail. Ieder contract wordt beveiligd met een door de klant zelf gekozen wachtwoord als secure PDF naar de klant verzonden.

PAPERLESS SECURE DELIVERY SYSTEM

PSDS, oftewel Paperless Secure Delivery System zorgt bij iedere aflevering die wat extra zekerheid vraagt voor een vlotte en klantvriendelijke oplossing.

Met onze optische op kunstmatige intelligentie gebaseerde oplossing controleren we geautomatiseerd de geldigheid van het ID-bewijs aan de deur bij de klant. Voor de dossiervorming kunnen we een kopie ID opslaan, maar wel veilig. Het BSN nummer en de foto van de klant worden afgeschermd op de fotokopie van het ID-bewijs.

We controleren op de juistheid van de door de klant verstrekte gegevens. Overeenkomsten kunnen getekend worden door de klant op de tablet-pc, en de klant ontvangt desgewenst direct het getekende contract in de mail. Ieder contract wordt beveiligd met een door de klant zelf gekozen wachtwoord als secure PDF naar de klant verzonden.

SAMEN MET ONS JE KLANT VERRASSEN?

Samen met onze adviseurs een plan maken voor het inzetten van onze Online Pakket Dienst voor je organisatie?

NEEM CONTACT OP

SAMEN MET ONS
JE KLANT
VERRASSEN?

Samen met onze adviseurs een plan maken voor het inzetten van onze Online Pakket Dienst voor je organisatie?

NEEM CONTACT OP